Gold Touch

POGOJI POSLOVANJA

Splo┼íne in ostale pogoje poslovanja kot upravitelj dolo─Źa Nakit Jasmina Drolc s.p., ki je hkrati proizvajalec izdelkov in odgovarja za objavljene vsebine in izvedbo naro─Źil skladno z objavljenimi pogoji.

GOLD TOUCH, Eva Vodošek s.p.
Naslov: Svarunova ulica 8, 2000 Maribor

Dav─Źna ┼ítevilka: 98662848┬á(nisem zavezanec za DDV)
Mati─Źna ┼ítevilka: 8346321000┬á
E-pošta: info@goldtouch.si
Telefon: 030 786 379
TRR: SI56 6100 0002 1043 430

Registrski organ: AJPES, Izpostava Maribor. Vpis z dne 1.7.2019.

Splo┼íni pogoji spletnega mesta goldtouch.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potro┼ínikov (ZVPot-UPB2), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), na podlagi mednarodnih kodeksov za e-poslovanje in na podlagi priporo─Źil GZS. Splo┼íni pogoji poslovanja dolo─Źajo delovanje spletne trgovine goldtouch.si, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med prodajalcem in kupcem.

Vsi elementi spletnega mesta so za┼í─Źiteni z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah (ZASP) in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez pisnega soglasja Eve Vodo┼íek. Vsebine spletnega mesta se ne smejo uporabljati za drug namen kot za uporabnikovo osebno gledanje, v primeru zlorabe uporabnik kazensko in materialno odgovarja.

Z uporabno spletnega mesta goldtouch.si (v nadaljevanju: spletno mesto) uporabnik sprejema in sogla┼ía z vsemi dolo─Źbami splo┼ínih pogojev. V primeru, da se s temi splo┼ínimi pogoji ne strinjate, vas pozivamo, da nemudoma prenehate z dostopanjem do spletne strani.

Spletno mesto si pridr┼żuje pravico spremeniti te splo┼íne pogoje uporabe. Uporabnik se zavezuje, da bo ob─Źasno na spletnem mestu preveril, ali so se splo┼íni pogoji spremenili. V primeru, da uporabnik s spremenjenimi splo┼ínimi pogoji uporabe ne bo ve─Ź sogla┼íal, mora takoj prenehati z uporabo spletnega mesta. Spletno mesto ne prevzame odgovornosti za nedelovanje oziroma zaprtje spletnega mesta. Ponudnik vsebin ne odgovarja za vsebino objavljeno na spletnem mestu, katere avtorji so uporabniki spletnega mesta.

Splo┼íne in ostale pogoje poslovanja spletnega mesta, kot upravitelj dolo─Źa Eva Vodo┼íek, ki je hkrati proizvajalec izdelkov in odgovarja za objavljene vsebine in izvedbo naro─Źil skladno z objavljenimi pogoji.

Ob registraciji v sistem goldtouch.si, obiskovalec pridobi uporabni┼íko ime, ki je enako naslovu njegove elektronske po┼íte, ter geslo (geslo lahko kadarkoli zamenja). Uporabni┼íko ime in geslo uporabnika nedvoumno dolo─Źata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splo┼íni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med prodajalcem in kupcem.

S tem, ko uporabljate goldtouch.si, prav tako pa tudi s prijavo in registracijo na spletnem mestu, se ┼íteje, da ste kot uporabnik seznanjeni s splo┼ínimi pogoji uporabe in da jih v celoti sprejemate. Splo┼íni pogoji uporabe se nana┼íajo na vse oblike uporabe spletnega mesta in na vse oblike interaktivne komunikacije, ki jo omogo─Źa spletno mesto. Za uporabo spletnega mesta med drugim ┼íteje tudi dostop do spletnih strani in drugih vsebin v okviru spletnega mesta, uporaba funkcij in storitev spletnega mesta, prav tako pa tudi prenos datotek in drugih vsebin iz spletnega mesta.

Dostopnost informacij

Prodajalec se zavezuje, da bo kupcu, ┼íe preden ga zave┼że pogodba ali ponudba, zagotovil naslednje informacije:
1. Podatke o podjetju GOLD TOUCH, Eva Vodo┼íek s.p. (ime in sede┼ż podjetja, mati─Źna ┼ítevilka).
2. Kontaktne podatke, ki uporabniku omogo─Źajo hitro in u─Źinkovito komunikacijo (elektronska po┼íta, telefon).
3. Bistvene lastnosti izdelkov (vklju─Źno s poprodajnimi storitvami in garancijami).
4. Dostopnost artiklov (vsak artikel, ki je v ponudbi na spletnem mestu je dostopen v razumljivem roku).
5. Pogoje dostave artiklov (ter na─Źin, kraj in rok dostave).
6. Cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno dolo─Źene in razvidno mora biti prikazano, ali ┼że vsebujejo davke in stro┼íke prevoza in druge dajatve.
7. Na─Źin pla─Źila in dostave.
8. ─îasovno veljavnost ponudbe.
9. Rok, v katerem je mo┼żno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop.
10. Pojasnilo postopka s prito┼żbo, vklju─Źno z vsemi podatki o kontaktni osebi.

Ponudba artiklov in cene

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba spletne trgovine a┼żurira in spreminja pogosto in hitro. Redne cene so po navadi priporo─Źene prodajne cene izdelovalca oziroma cene, ki jih oblikuje sam prodajalec. Vse cene v spletni trgovini so objavljene v evrih (EUR) in veljajo do preklica. Predstavljena je cena, ki velja za nakup preko spleta v primeru 100 % pla─Źila z gotovino ali pla─Źila predra─Źuna z nakazilom na TRR. Spletna cena velja za vse ─Źlane spletne trgovine. ─îlan postane vsak z registracijo v spletno trgovino.

DDV ni v┼ítet v ceno izdelka v skladu s 1. odstavkom 94. ─Źlena ZDDV-1. Cene so kon─Źne za dolo─Źen izdelek, brez stro┼íka po┼ítnine. Cene veljajo v trenutku oddaje naro─Źila in nimajo v naprej dolo─Źene veljavnosti. Cene veljajo v primeru pla─Źila s spodaj navedenimi na─Źini pla─Źila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Popusti, promocijske kode ipd. se ne se┼ítevajo.

Dopu┼í─Źam mo┼żnost napake pri vnosu tehni─Źnih specifikacij artiklov. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naro─Źila, bo prodajalec kupcu omogo─Źil odstop od nakupa, hkrati pa bo prodajalec kupcu ponudil re┼íitev, ki bo ┼íla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena v trenutku, ko prodajalec potrdi naro─Źilo (kupec prejme elektronsko sporo─Źilo o statusu Naro─Źilo potrjeno ÔÇô v obdelavi). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za prodajalca, kot za kupca.

Oznake izdelkov

ÔÇó Izdelek z oznako ÔÇťNa zalogiÔÇŁ je na zalogi in je pripravljen za odpremo v roku 2-5 delovnih dni od dneva pla─Źila predra─Źuna oz. oddaje naro─Źila.
ÔÇó Izdelka z oznako ÔÇťNi na zalogiÔÇŁ trenutno ni na zalogi, rok izdelave pa ni vnaprej dolo─Źen ali znan, izdelka pa ne morete dodati v ko┼íarico.
ÔÇó Izdelka z oznako ÔÇťPo naro─ŹiluÔÇŁ nikoli ni na zalogi, izdela se ga zgolj po predhodnem naro─Źilu preko sporo─Źila v uporabni┼íkem profilu ali e-po┼íte.

Dostava in pla─Źilo

Vsako naro─Źilo, oddano v spletni trgovini goldtouch.si, pregledam in obravnavam ┼íe isti dan oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naro─Źila.
Partner za po┼íiljanje je Po┼íta Slovenije, ki ve─Źino po┼íiljk dostavi naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Vsi stro┼íki dostave veljajo le za dostavo na naslove, ki se nahajajo na obmo─Źju Republike Slovenije. Pred kon─Źnim potrdilom nakupa ima vsak potro┼ínik omogo─Źen pregled celotne vsebine naro─Źila vklju─Źno s koli─Źino in ceno. Ob predaji va┼íega paketa dostavni slu┼żbi vas obvestim. Cena po┼ítnine je:

S PLA─îILOM PO PREDRA─îUNU: Navodila in podatke prejmete ob naro─Źilu na va┼í posredovani e-naslov. Nakazilo lahko poravnate preko spletne banke ali polo┼żnice na po┼íti (UPN obrazec). V tem primeru znesek pakiranja in po┼ítnine zna┼ía 3,50ÔéČ.
Paket odpo┼íljem v 2-5 delovnih dneh po prejemu pla─Źila na TRR. Naro─Źilo po predra─Źunu velja 3 delovne dni. Po treh dneh nepla─Źila, se smatra, da od nakupa odstopate.

OSEBNI PREVZEM IN PLA─îILO V MARIBORU: Naro─Źila oddana v spletni trgovini lahko brez dodatnih stro┼íkov prevzamete tudi osebno v mojem salonu v Mariboru. Glede prevzema se dogovorimo preko elektronske po┼íte.

V kolikor izdelek potrebujete nujno v ─Źim kraj┼íem ─Źasu, me kontaktirajte preko elektronske po┼íte info@goldtouch.si ali po telefonu 030 786 379 in se potrudim po najbolj┼íih mo─Źeh, da uskladimo va┼íe ┼żelje in moje zmo┼żnosti.

Naro─Źanje in postopek nakupa

Naro─Źanje je mo┼żno 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je v spletni trgovini goldtouch.si sklenjena v trenutku, ko goldtouch.si kupcu po┼ílje prvo elektronsko sporo─Źilo o potrditvi njegovega naro─Źila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za prodajalca kot za kupca.

V spletni trgovini kupec izbira med izdelki in njihovimi razli─Źicami v menijih. Ko izbere vonj, velikost, barvo, material ipd., klikne na gumb ÔÇśDodaj v ko┼íaricoÔÇÖ. Ko je izdelek dodan v ko┼íarico, je v njej tudi viden. ─îe kupec ┼żeli spremeniti naro─Źeno koli─Źino artikla, ki je ┼że v ko┼íarici, spremeni koli─Źino dolo─Źenemu artiklu tako, da klikne ÔÇśna blagajnoÔÇÖ in tam po ┼żelji spremeni koli─Źino ali artikle odstrani iz ko┼íarice. Nato se kupec pomakne navzdol po spletni strani, kjer izbere ÔÇśna─Źin dostaveÔÇÖ ter izbiro potrdi s klikom na gumb ÔÇśZaklju─Źi nakupÔÇÖ. V naslednji fazi izpolni vse svoje osebne podatke za dostavo in lahko doda opombo k nakupu. Nakup je zaklju─Źen s klikom na umb ┬╗kupi zdaj┬ź.

Po oddaji naro─Źila kupec prejme obvestilo o naro─Źilu in predra─Źun po elektronski po┼íti. V tej fazi naro─Źila ima kupec mo┼żnost preklicati naro─Źilo v roku dveh ur. ─îe kupec naro─Źila ne prekli─Źe, gre naro─Źilo v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naro─Źilo pregleda, preveri dobavljivost naro─Źenih artiklov in naro─Źilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja to─Źnosti dobave pokli─Źe kupca na njegovo kontaktno telefonsko ┼ítevilko. Prek elektronske po┼íte ponudnik kupca sproti obve┼í─Źa o a┼żurnih podatkih v zvezi z dobavo blaga. ─îe je dobavna doba zelo dolga in kupec ne ┼żeli ─Źakati, lahko kupec to sporo─Źi ponudniku, ki bo artikel odstranil iz naro─Źila in vrnil kupcu morebitna ┼że vpla─Źana sredstva, ostale artikle iz naro─Źila pa bo po izbiri kupca, ali dobavil, ali pa celotno naro─Źilo storniral. Zaradi ro─Źne izdelave izdelkov se ob morebitnem ve─Źjem ┼ítevilu hkrati oddanih naro─Źil lahko dobavni rok podalj┼ía.

Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpo┼ílje in o tem po elektronski po┼íti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporo─Źilu pou─Źi kupca tudi o politiki vra─Źila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru prito┼żbe.

Izdaja ra─Źuna

GOLD TOUCH, Eva Vodo┼íek s.p. po dostavi in pla─Źilu naro─Źenih artiklov kupcu po┼ílje tudi ra─Źun in sicer v pdf formatu na e-naslov kupca. Na ra─Źunu sta raz─Źlenjena cena in vsi stro┼íki v zvezi z nakupom. Kupec je dol┼żan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naro─Źila.

Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe

Potro┼ínik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporo─Źi, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odlo─Źitev. Rok se za─Źne ┼íteti en dan po datumu prevzema paketa. Odstop od pogodbe potro┼ínik sporo─Źi na e-naslov prodajalca: info@goldtouch.si.
Potrošnik mora najkasneje v 14 dneh od odstopa od pogodbe podjetju vrniti blago na naslov: Eva Vodošek, Svarunova 8, 2000 Maribor.

Po prejemu blaga podjetje potro┼íniku skladno z zakonom vrne vsa opravljena pla─Źila. Vra─Źilo pla─Źil bo izvedeno najkasneje v roku 14 od prejema sporo─Źila o odstopu pogodbe. Podjetje vrne prejeta pla─Źila potro┼íniku z enakim pla─Źilnim sredstvom, kot ga je uporabil potro┼ínik, razen ─Źe je potro┼ínik izrecno zahteval uporabo drugega pla─Źilnega sredstva in ─Źe potro┼ínik zaradi tega ne nosi nobenih stro┼íkov.

Edini stro┼íek, ki bremeni potro┼ínika v zvezi z odstopom od pogodbe, je stro┼íek vra─Źila artiklov (ki se v primeru po┼íiljanja obra─Źunava po ceniku dostavne slu┼żb). Izdelek je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od poslanega sporo─Źila o odstopu od nakupa.

Potro┼ínik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natan─Źnih navodilih potro┼ínika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vra─Źilo, ali artikel, ki je bil ┼że uporabljen in iz higienskih razlogov ni primeren za nadaljnjo prodajo.

Pravilnik o obrazcih v zvezi z uveljavljanjem pravice do odstopa od pogodbe, sklenjene na daljavo ali zunaj poslovnih prostorov, informacije v zvezi z uveljavljanjem pravice do odstopa od pogodbe ter obrazec za odstop od pogodbe je na voljo na┬ápovezavi. Natan─Źneje pravico do uveljavljanja stvarnih napak ureja Zakon o varstvu potro┼ínikov.

Reklamacija ÔÇô stvarna napaka

Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in odposlani nepo┼íkodovani. Va┼íe izdelke bomo skrbno zapakirali v ┼íkatlo za dostavo, da bi do vas pri┼íli nepo┼íkodovani in v originalni embala┼żi.

─îe se dostavljeni izdelki razlikujejo od naro─Źenih izdelkov (dostava napa─Źnih izdelkov), kupec ali potro┼ínik vrne dostavljene izdelke in jih bo prodajalec brezpla─Źno nadomestil z ustreznimi. V tem primeru prodajalec krije stro┼íke po┼ítnine. Prodajalec pa ne krije stro┼íka vra─Źila reklamiranih izdelkov, v kolikor ni bila ugotovljena napaka iz prodajal─Źeve strani. Vrnjeni morajo biti ustrezno zavarovani pred po┼íkodbami med transportom, torej zapakirani morajo biti v trdo ┼íkatlo.

Potro┼ínik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, ─Źe o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Potro┼ínik mora v obvestilu o napaki natan─Źneje opisati napako in prodajalcu omogo─Źiti, da stvar pregleda. Obvestilo o napaki lahko potro┼ínik prodajalcu sporo─Źi osebno, o ─Źemer mu prodajalec mora izdati potrdilo, ali ga po┼ílje v prodajalno, kjer je bila stvar kupljena, ali pa zastopniku prodajalca, s katerim je sklenil pogodbo (37. a ─Źlen ZVPot).

Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se poka┼żejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izro─Źena. ─îe je predmet pogodbe med prodajalcem in potro┼ínikom rabljena stvar, ne odgovarja prodajalec za stvarne napake na blagu, ki se poka┼żejo potem, ko mine leto dni, odkar je bila stvar izro─Źena. ┼áteje se, da je napaka na stvari obstajala ┼że v ─Źasu izro─Źitve, ─Źe se pojavi v roku ┼íest mesecev od izro─Źitve. (37.b ─Źlen ZVPot)

Potro┼ínik oz. kupec mora v obvestilu o napaki natan─Źneje opisati napako in nosilcem spletnega mesta in izdelovalcu izdelkov, omogo─Źiti, da izdelek pregleda. Potro┼ínik ali kupec, ki je prodajalca pravo─Źasno in pravilno obvestil o napaki, ima pravico od le-te v dveh letih od oddaje obvestila o napaki zahtevati, da: odpravi napaki na izdelku ali vrne del pla─Źanega zneska v sorazmerju z napako ali izdelek zamenja z novim brezhibnim izdelkom ali vrane pla─Źani znesek. Natan─Źneje pravico do uveljavljanja stvarnih napak ureja Zakon o varstvu potro┼ínikov.

Uporaba osebnih podatkov

Prodajalec zbira podatke na spletni trgovini z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletne trgovine ter nudenje zahtevanih storitev. Podatke lahko uporabi tudi za naslednje namene:
ÔÇó internih tr┼żnih raziskav,
ÔÇó obve┼í─Źanja strank o novostih na spletni trgovini,
ÔÇó obve┼í─Źanja strank o novostih, ki se ti─Źejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi podjetje GOLD TOUCH, Eva Vodo┼íek s.p.

Varovanje osebnih podatkov

Spletna trgovina se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Prodajalec se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Prodajalec bo osebne podatke uporabil izklju─Źno za potrebe izpolnitve naro─Źila (po┼íiljanje informativnega gradiva, ponudb, ra─Źunov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepoobla┼í─Źenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabni┼íkega imena in gesla.

Odgovornost

Prodajalec ni odgovoren za motnje v poteku storitve, ki so posledica ravnanja uporabnika (npr. ra─Źunalnik, oku┼żen z virusi) ali prodajal─Źeve poti oz. infrastrukture, ki jo uporablja storitev spletna trgovina (npr. izpad delovanja medmre┼żja).
Prodajalec se po svojih najbolj┼íih mo─Źeh trudi zagotoviti a┼żurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da prodajalec ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo prodajalec kupca obvestil o spremembah in mu omogo─Źil odstop od naro─Źila ali zamenjavo naro─Źenega artikla.

─îeprav se prodajalec trudi zagotoviti natan─Źne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simboli─Źne (mo┼żna so odstopanja pri odtenkih barv). Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Komunikacija

Prodajalec bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, ─Źe se bo uporabnik prijavil na e-novice.
Oglasna elektronska sporo─Źila bodo vsebovala naslednje sestavine:
ÔÇó jasno in nedvoumno bodo ozna─Źena kot oglasna sporo─Źila,
ÔÇó po┼íiljatelj bo jasno razviden,
ÔÇó razli─Źne akcije, promocije in druge tr┼żne tehnike, bodo ozna─Źene kot tak┼íne. Prav tako bodo jasno dolo─Źeni pogoji udele┼żbe v njih,
ÔÇó jasno bo predstavljen na─Źin odjave od prejemanja oglasnih sporo─Źil,
ÔÇó ┼żeljo uporabnika, da ne ┼żeli prejemati oglasnih sporo─Źil, bo prodajalec izrecno spo┼ítoval.

Mnenja o izdelkih

Ponudnik ne nadzoruje in ne odgovarja za vsebino mnenj o izdelkih, ki jih napišejo registrirani uporabniki. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.

Intelektualna lastnina

Vse pravice pridr┼żane. Vsa besedila, slike, grafike, zvo─Źne datoteke, animacije, video posnetki in njihove izpeljanke na tej strani so predmet za┼í─Źite avtorskih pravic in druge intelektualne lastnine. Teh predmetov ni dovoljeno kopirati za komercialno uporabo ali distribucijo, prav tako jih ni dovoljeno spreminjati ali znova objavljati na drugih spletnih mestih.

Ponudnik pod nobenim pogojem ni odgovoren za katere koli povezave, ki niso del tega spletnega mesta, ali katera koli druga spletna mesta, ki so ali niso povezana s tem spletnim mestom. Ponudnik zavra─Źa vso odgovornost za pravilnost katerih koli podatkov, ki so na voljo na teh povezanih straneh, in katerih koli izdelkov ali storitev, ki so na voljo na teh spletnih mestih.

Prito┼żbe in spori

Prodajalec spo┼ítuje veljavno zakonodajo o varstvu potro┼ínikov. Po vseh mo─Źeh se tudi trudi izpolnjevati svojo dol┼żnost vzpostaviti u─Źinkovit sistem obravnavanja prito┼żb. Prito┼żbo lahko oddate na elektronski naslov: info@jasminadrolc.com.

Prodajalec se zaveda, da je bistvena zna─Źilnost potro┼íni┼íkega spora, vsaj kar zadeva sodno re┼íevanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stro┼íki, ki nastanejo pri re┼íevanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potro┼ínik ne spro┼żi spora pred sodi┼í─Źem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najbolj┼íih mo─Źeh, da se morebitni spori re┼íijo sporazumno.

Splošni pogoji poslovanja veljajo od 1.7.2022.