Gold Touch

PLAČILO in DOSTAVA

PLAČILO IN DOSTAVA

Vsako naročilo, oddano v spletni trgovini goldtouch.si , pregledam in obravnavam še isti dan oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila.
Partner za pošiljanje je Pošta Slovenije, ki večino pošiljk dostavi naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Vsi stroški dostave veljajo le za dostavo na naslove, ki se nahajajo na območju Republike Slovenije. Pred končnim potrdilom nakupa ima vsak potrošnik omogočen pregled celotne vsebine naročila vključno s količino in ceno. Ob predaji vašega paketa dostavni službi vas obvestim.

Cena poštnine je odvisna od načina plačila:

PO PREDRAČUNU: Navodila in podatke prejmeš ob naročilu na tvoj posredovani e-naslov. Nakazilo lahko poravnate preko spletne banke ali položnice na pošti (UPN obrazec). V tem primeru znesek pakiranja in poštnine znaša 3,50€.
Paket odpošljem po prejemu plačila na TRR. Naročilo po predračunu velja 3 delovne dni. Po treh dneh neplačila, se smatra, da od nakupa odstopate.

OSEBNI PREVZEM IN PLAČILO V MARIBORU: Naročila oddana v spletni trgovini lahko brez dodatnih stroškov prevzamete tudi osebno v mojem salonu v Mariboru. Glede prevzema se dogovorimo preko elektronske pošte.

V kolikor izdelek potrebujete nujno v čim krajšem času, me kontaktirajte preko elektronske pošte info@jasminadrolc.com ali po telefonu 030 786 379 in se potrudim po najboljših močeh, da uskladimo vaše želje in moje zmožnosti.