Gold Touch

O MENI

GOLD TOUCH

Eva Vodošek

Sem poklicna maserka, NPK refleksoterapevtka, kozmetičarka, delovna terapevtka in velika ljubiteljica narave. 

Rada imam zelišča in vse kar poraja ljubezen, v prostem času pa se ljubiteljsko ukvarjam tudi s čebelarstvom.

Po končanem študiju delovne terapije in delu v domu za starejše so me ‘poklicale’ masaže. Klicu srca sem se odzvala in si z odprtjem lastnega salona – GOLD TOUCH za sproščanje telesa in duše uresničila skrite želje. Delo maserke ne jemljem kot službe ampak kot nekaj, kar je del mene, saj masaže opravljam s srcem.

V prostem času s svojim kužkom velikokrat zaidem v gozd, kjer napolnim svoje baterije in razvijam nove ideje.

Če me ne najdete v gozdu sem pa doma na svojem vrtu, kjer zraven zelenjave gojim tudi zelišča iz katerih pripravljam svoj čaj in zeliščna kadila. 

Ker se je povpraševanje po masažah povečalo in ker vas sama več ne morem razvajati se je GOLD TOUCH studiu pridružila Helena Pečnik, še en par zlatih rok.

dodaten par zlatih rok

Helena Pečnik

Helena je maserka in ljubiteljica narave. Pravi, da zelo rada opravlja delo maserke. To počne že dobra 4 leta. Sama pa vam lahko potrdim, da so njene masaže prijetne in učinkovite. V studiu bo izvajala klasične, protibolečinske masaže, refleksno masažo stopal in ročno limfno drenažo.

Helena Pečnik

ZAKAJ LOTUS CVET?

Se sprašujete zakaj je na mojem logotipu upodobljen prav lotosov cvet? 

Ta prelepa cvetlica zraste iz blatnega dna močvirja in v soju sončnih žarkov razpre svoje čudovite cvetne liste. Ko sonce zaide se cvet zapre in počaka, da ga pobožajo sončni žarki naslednjega jutra. 

Ponazarja naše življenje, ki je lahko včasih težko in umazano. Lotus predstavlja prispodobo duhovne rasti človeka. Človeka, ki se s teme nevednosti dviga k svetlobi spoznanja. 

Lotosov cvet velja v hinduizmu za simbol čistosti, lepote in popolnosti.