Gold Touch

KADILA

Spletla sem vez z naravo in nastale so ročno narejene kadilne palčke in kadilni snopki z zelišči iz mojega domačega vrta. 

PONUDBA KADIL

kadilni snopki

MALI: 5€
SREDNJI:  7€

 
Izbirate lahko med vonji:
 • sivka
 • žajbelj
 • žajbelj + evkaliptus
 • žajbelj + bor
SIVKA v prostor privablja ljubezen, pomaga nam pri preseganju napačnih, nerazrešenih čustvenih vzorcev. Hkrati pa pomirja, harmonizira in prinaša element zraka in moško energijo.

ŽAJBELJ je izjemno močan za čiščenje in podporo; Njegova moč je iz ljudi, prostora ali predmetov odstraniti nakopičeno negativno energijo, prinaša element zraka in žensko energijo. 

ŽAJBELJ + EVKALIPTUS odlično sodelujeta v paru! Žajbelj prostor energetsko očisti, evkaliptus pa vanj prinese novo energijo in nam poveča koncentracijo.

ŽAJBELJ + BOR odlično sodelujeta v paru! Žajbelj prostor energetsko očisti, bor pa vanj prinese novo energijo in nam poveča koncentracijo.

začetni kadilni paket

Cena: 13,90

1x ŽAJBLJEVO kadilo
2x Palo Santo
3x male kadilne palčke ŽAJBELJ + BOSVELIJA

Začetni paket kadil za vse, ki se šele spoznavate s svetom kadiljenja. 🤩

 

Z žajbljem in njegovo močjo boste iz svojega energetskega polja, prostora ali predmetov odstranili nakopičeno negativno energijo, Bosvelija vas bo z svojim vonjem pomirila in sprostila napetosti, Palo Santo pa bo v prostor prinesel pozitivno energijo!

kadilne palčke

MALE: 6,90€
SREDNJI:  7,90€

Izbirate lahko velikostmi:

 • VELIKE (gorijo prib. 55min) ali
 • MALE (gorijo prib. 25min)
 
In vonji:
 • ŽAJBELJ+BOSVELIJA
  energetsko čiščenje, dviguje vibracije
 • ŽAJBELJ+KOPAL
  energetsko čiščenje, zaščita, sproščanje
 • SIVKA + BOSVELIJA + PALO SANTO
  prinaša ljubezen, pomirja, harmonizira, dviguje življensko energijo
Kurjenje kadilnih palčk je učinkovit način kako pregnati stres, energetsko prečistiti stanovanje, prostor ali svoje telo. Spodbuja ravnotežje in pritok nove energije k starim rutinam.

V sodobnem vrvežu si je težko nameniti nekaj časa popolnoma zase, zato je lahko kurjenje kadilnih palčka prijeten ritual, ob katerem si namenite nekaj trenutkov popolnega miru.

 

Palo santo

1 = 2,90 €

3 = 6,90 €

Mistično drevo iz katerega pridelujejo kadilne palčke, ki ima preprosto neverjetno aromo, zelo svež in sladek vonj, ki ga je težko opisati. 

Kadiljenje s svetim lesom ustvarja notranje ravnotežje, spodbuja ustvarjalnost in poglablja meditacijo. 

Uporabimo ga lahko tudi za energetsko čiščenje prostorov. 

Palo Santo pridelan v Peruju. 

Ker želim, da čim več ljudi spozna čudovit svet kadiljenja sem se odločila, da vam predstavim nekaj osnovnih informacij.

Kadiljenje je prastara metoda sodelovanja z rastlinami.
V prostoru naredi čarobno vzdušje. Energija prostora postane lahkotnejša in prijetnejša, ljudje v njem pa bolj umirjeni in zadovoljni.

Kadiljenje in blagodejnost dima, ki se širi iz prižganih posušenih zelišč nas v hipu prestavi v mistično vzdušje, poznala so ga že starodavna ljudstva.

Kadiljenje se uporablja predvsem za energetsko čiščenje prostorov in osebnega energetskega polja.

🌿

S kadilom očistimo ozračje ter odstranimo staro nakopičeno energijo. S tem spremenimo vibracijo prostora in omogočimo pritok nove, pozitivne energije. Za vnos nove energije lahko uporabimo npr. eterična olja. 

KAKO KADILIMO?

1. ODPRI OKNA – s tem daješ težkim energijam prostor, da skupaj z dimom zapustijo sobo;

2. DOLOČI NAMEN – preden prižgeš kadilo si vzami trenutek in razmisli, kaj želiš prekadiliti oz. katero energijo želiš izpustiti

3. PRIŽGI KADILO – snopek drži približno pod kotom 45° nad ognejm za 20 sekund. Nežno upihni ogenj.

4. SPREHODI SE PO PROSTORU – ne pozabi na ogledala, kote in telefon

5. PREVIDNO UGASNI KADILO – nežno potapkaj v zemljo ali ognjevarno posodo. 


NASVET: kadil ne dajej pod vodo! 

✨

Če kadilimo sebe, je najbolje, da to počnemo zunaj, stuširani, z umitimi lasmi in z bosimi nogami stojimo na zemlji, da se “prizemljimo”.

Kadilimo se od zgoraj navzdol in potem se enkrat od spodaj navzgor, okrog celega telesa. Dim usmerimo tudi proti očem, ušesom, ustom – to najlažje naredimo s peresom. 
Poskusimo začutiti duha rastline in se mu zahvalimo; zahvalimo se tudi sebi, da smo si namenili obred čiščenja.