žajbelj in sivka

5,00

Kadilni snopki se uporabljajo predvsem v kadilnih ritualih za energetsko čiščenje prostorov in osebnega energetskega polja.

Kadiljenje naredi v porostoru čarobno vzdušje, energija postane lahkotnejša, prostor postane prijetnejši, ljudje v njem pa bolj umirjeni in zadovoljni.

Že samo s tem ko prostor fizično pospravimo in poskrbimo za red in čistočo smo naredili veliko, s tem ko pa prostor prečistimo še z dimom pospravimo prostor še na energetskem nivoju, saj z dimom brišemo stare, nakopičene, nepotrebne in negativne čustvene in duševne energije. S tem spremenimo vibracijo prostora in omogočimo pritok nove, pozitivne enrgije. Za vnos nove energije lahko uporabimo npr. eterična olja.

Skrite moči rastlin:

SIVKA  v prostor privablja ljubezen, pomaga nam pri premagovanju napačnih, nerazrešenih čustvenih vzorcev. Hkrati pa pomirja, harmonizira in prinaša element zraka in moško energijo.

ŽAJBELJ je izjemno močan za čiščenje in podporo; Njegova moč je iz ljudi, prostora ali predmetov odstraniti nakopičeno negativno energijo. Uporabljamo ga lahko takrat, ko želimo svoje počutje ali prostor prečistiti, nevtralizirati in vnesti svežo energijo.

 

Kadilni snopki so izdelani ROČNO, iz naravnih snovi kot so smole in zelišča.

Ob nakupi prejmete tudi natančna navodila za izvajanje kadilnih ritualov.

 

Prižgi svoje kadilo in se ponovno poveži z naravo!

Ni na zalogi

Šifra: SŽS Kategorija: Oznake: , , ,